Padel Coach

Wij, Linda Menkhorst en Martijn Haan organiseren als Padel Coach / Padel Trainer (gediplomeerd KNLTB Padelleraar) verschillende activiteiten. Ons doel is om Padel te promoten, onze kennis over Padel te delen, nieuwe leden enthousiast te maken voor Padel en leden te ondersteunen bij Padel. Vamos!

Wij zijn allebei zelfstandig Padel Coach / Padel Trainer. Wil je meer over ons weten:
- Martijn met Padelfun.nl
- Linda met iPadel.info

Als padelleraar verzorgen we overdag (daluren) op verzoek losse lessen, korte series lessen (1-4 lessen) of thema-lessen voor leden, voor 1, 2, 3 of 4 spelers, een uur of een half uur. Je kunt dan bijvoorbeeld je in een les volledig richten op een specifieke slag, zoals de bandeja, vibora, chiquita, bajada, service, return, volley of een situatie: verdediging met en zonder glas, aanval en de transitie vanaf en naar het net, zodat je vol zelfvertrouwen op de baan staat.

Vanuit Team Padel bij TPC Heiloo verzorgen wij als Padel Coach de volgende activiteiten:
- Padel Party voor o.a. introducees, beginners, licht-gevorderden, competitiespelers en (jeugd)leden (leden gratis, introducees 5 euro)
- Duo-coaching, speel samen met Martijn en Linda een wedstrijd van een uur en krijg tijdens het spel tactische tips over hoe je (samen) je spel kunt verbeteren
- Padel Clinics en arrangementen voor bedrijven, feestjes en ter kennismaking met padel, vraag het ons padelclinic@tpcheiloo.nl.
- Padel Clinics door special guest trainers voor competitiespelers

Meld je hier aan, zodat ik je op de
hoogte kan houden van onze lesmogelijkheden
Schrijf je hier in voor:
- Padel Party of Duo-coaching
Klik hier voor meer informatie over:
- Padel Clinic voor scholen
- Padel Clinic voor bedrijven
- Padel Clinic voor groepen